Tällä hetkellä saarnaamme:

1) Johanneksen evankeliumi
2) Jeesuksen vertaukset
3) Profeetat
4) Exodus (2. Mooseksen kirja)

Kokonaiset sarjat:

1) Millainen on terve seurakunta?
2) Psalmit
3) Kesäleirin 2018 opetukset, teemana ”pyhitys”
4) Roomalaiskirje
5) Kolossalaiskirje
6) Saarnaajan kirja

Haluatko näkyville saarnat sarjoittain? Valitse ”Series” valikosta haluamasi saarnasarja ja paina ”Filter”.

Preacher Services
Book Series
Start date End date
Sort by Direction

Saarnasarja profeetoista, osa 6, Malakian kirja: "Sillä kuinka palvelemme, pelkäämme ja kunnioitamme Herraa on merkitystä"
Adobe Acrobat
Malachi 1:1-4:6 | Mikko Sivonen | Saarnasarja profeetoista | 25.11.2018 | Jumalanpalvelus
Saarnasarja profeetoista, osa 5, Haggain kirja: "Tarkista prioriteettisi Jumalan uuden ja paremman temppelin valossa: Jumalan pyhyyden ja siunauksen ennennäkemätön ja -kokematon valtakunta on varma"
Adobe Acrobat
Haggai 1:1-2:23 | Mikko Sivonen | Saarnasarja profeetoista | 21.10.2018 | Jumalanpalvelus
Saarnasarja profeetoista, osa 4, Habakukin kirja: "Luota Herraan vääryyden keskellä Jumalan kirkastukseksi ja omaksi syväksi iloksi"
Adobe Acrobat
Habakkuk 1:1-3:19 | Mikko Sivonen | Saarnasarja profeetoista | 9.9.2018 | Jumalanpalvelus
Saarnasarja profeetoista, osa 3, Joonan kirja: "Kapinallinen profeetta, joka vihaa Jumalaa hänen armollisuudestaan vihollisiaan kohtaan. Entäs sinä?"
Adobe Acrobat
Jonah 1:1-4:11 | Mikko Sivonen | Saarnasarja profeetoista | 13.5.2018 | Jumalanpalvelus
Saarnasarja profeetoista, osa 2, Obadjan kirja: "Herran sanoma e(a)do(a)milaisille: ylpeytesi on pettänyt sinut ja se on vihollisuutta Jumalan kuninkuutta vastaan"
Adobe Acrobat