Kenelle Espoon Kotikirkko on?

Jos kysyt: miksi minä olen olemassa? Mikä on koko elämän tarkoitus? Toivotamme sinut tervetulleeksi.

Jos olet oman synnin havahtuma, oman rikkinäisyyden huomannut, Jumalan pyhyyden aistiva ihminen, toivotamme sinut tervetulleeksi Kristuksen paikalliseen ruumiiseen.

Jos tunnet Kristuksen, mutta et kuulu paikalliseen Kristus-keskeiseen seurakuntaan, toivotamme sinut tervetulleeksi. Ihmisenä ja kristittynä kasvamiselle on elintärkeätä kuuluu konkreettiseen seurakuntaan.

Jos etsit täydellistä seurakuntaa, jossa ei ole ongelmia ihmisillä, tulet pettymään. Meillä on todellisia ongelmia ja syntejä, joista me emme ole ollenkaan ylpeitä.

Vaikka huomaamme Jumalan siunaukset ympärillämme, meistä ei saa menestysteologista seurakuntaa tekemälläkään. Kultahippuja ei sada taivaalta. Moni meistä on lukenut Jobin kirjan ja myös kokenut kärsimyksen ongelman.

Haluamme kasvaa ihmisinä, koska Kristus tuli pelastamaan ja vapauttamaan syntisiä ihmisiä takaisin kokonaisvaltaiseksi ihmiseksi, joka rakastaa ja alistuu hyvän Jumalan alle, rakastaa ja rikastuttaa lähimmäisiä ihmisiämme ja pitää huolta koko muusta luomakunnasta.

Tervetuloa mukaan!

Kuinka liittyä seurakuntamme jäseneksi?

Seurakuntamme jäseneksi liitytään käymällä seurakuntakurssi, joka järjestetään noin kaksi kertaa vuodessa. Kurssi kestää 1-2 päivää ja sen tarkoituksena on kertoa kiinnostuneille seurakuntamme oppi, arvot ja käytännöntyö. Kurssin käyminen ei velvoita jäseneksi, mutta jäseneksi liittymiselle kurssin käyminen on ehto.