Kartta latautuu...

19.07.2018 - 22.07.2018

Lähdekorven leirikeskus, Kuru

TERVETULOA KESÄLEIRILLE

Kotikirkon kesäleiri on kaikille avoin seurakunnan leiri, jossa vietetään aikaa yhdessä kasvaen Kristuksessa: kaikessa vapaudessa syöden, saunoen, laulaen ja opetuksia kuunnellen ja niistä keskustellen.
Aikuisille suunnattujen opetusten ja keskustelujen aikana lapsille on pyhäkoulu, pojille ja tytöille nuortenkerho.

Ilmoittauduthan 3.7 mennessä: tommimatikka(at)gmail.com / 0407731181

Leiriohjelma käynnistyy torstai-iltana, on kuitenkin mahdollista tulla lomailemaan, tutustumaan paikkaan ja viettämään rauhallista perheaikaa (omin eväin) jo tiistaista lähtien.

Kesäleiri järjestetään jo toistamiseen Tampereen baptistiseurakunnan leirikeskuksessa Lähdekorvella Kurussa (Ylöjärvi).

Opetusten teemana on ”Transformaatio – kohti Kristuksen kaltaisuutta”.
2.Kor. 3:18
Me kaikki, jotka peittämättömin kasvoin katselemme Herran kirkkautta kuin kuvastimesta, muutumme saman kuvan kaltaisiksi kirkkaudesta kirkkauteen, niin kuin muuttaa Herra, joka on Henki.

Leirin hinta on 70 euroa aikuisilta, 35 euroa lapsilta (2-12 v) sekä opiskelijoilta ja työttömiltä.
Hinta kattaa ruoat (aamupala, lounas, päivällinen, iltapala), majoituksen ja ohjelman.
Suorita maksu tilille Nordea FI95 1112 3000 3798 23, käytä viitenumeroa 1012. Voit maksaa myös käteisellä leirillä. (Kerrothan Tommille jos hinta mietityttää).

Kesäleirin ohjelma päivitetään heinäkuun alussa!
Täältä voit katsoa edellisvuoden ohjelmaa.
käsiohjelma_kaikille_2017