Kartta latautuu...

27.06.2019 - 30.06.2019

Toivakka

Tervetuloa Kotikirkon kesäleirille!

Kotikirkon kesäleiri on kaikille avoin seurakunnan leiri, jossa vietetään aikaa yhdessä kasvaen Kristuksessa: kaikessa vapaudessa syöden, saunoen, laulaen ja opetuksia kuunnellen ja niistä keskustellen.
Aikuisille suunnattujen opetusten ja keskustelujen aikana lapsille on pyhäkoulu, pojille ja tytöille nuortenkerho.

Ilmoittautuminen tulossa!

Leiriohjelma käynnistyy torstai-iltana, on kuitenkin mahdollista tulla lomailemaan, tutustumaan paikkaan ja viettämään rauhallista perheaikaa (omin eväin) jo tiistaista tai keskiviikosta lähtien.

Kesäleiri järjestetään Vaajakosken baptistiseurakunnan leirikeskuksessa ”Kesärannassa”, joka sijaitsee Toivakassa Keski-Suomessa.

Osoite ja ajo-ohje Kesärantaan:
Vaajakoskelta ajetaan 9-tietä Kuopioon päin, kunnes Leppäveden maasillan jälkeen kääntyy tie oikealle Toivakkaan. Toivakan tietä ajetaan n. 7 km, minkä jälkeen käännytään vasemmalle risteyksestä, jossa lukee Hanhimäki. Ajetaan n. 1 km Hanhimäentietä, kunnes ennen maalaistaloa erkanee oikealle tie, joka johtaa Kesärantaan.
Tie on kapea, eikä siinä pysty kuin paikoin ohittamaan vastaantulijan. Siksi on syytä varautua peruuttamaan tarvittaessa. Talon traktoreilla ja maitoautolla on etuajo-oikeus. Henkilöautolla on helpompi peruutta kuin traktorilla työkoneiden kanssa.

Leirikeskuksen osoite: Hanhimäentie 160, 41450 Leppälahti,

Edellisten leirien hinta on ollut 70 euroa aikuisilta, 35 euroa lapsilta (2-12 v) sekä opiskelijoilta ja työttömiltä.
Maksuihin voi tulla pientä korotusta. Jos hinta mietityttää, mainitsethan Tommille.
Hinta kattaa ruoat (aamupala, lounas, päivällinen, iltapala), majoituksen ja ohjelman.
Suorita maksu tilille Nordea FI95 1112 3000 3798 23, käytä viitenumeroa 1012. Voit maksaa myös käteisellä leirillä.

Kesäleirin ohjelma päivitetään kevään aikana!
Sillä välin voit katsoa viimekesän ohjelmaa:
kesaleiri_ohjelma_2018