kuva: Kotikirkon palvelutiimi 2017 – Mikko, Juha, Hannu, Tommi, Tuomas ja Jorma

Seurakuntamme palvelutiimi

Seurakuntamme palvelutiimi muodostuu tällä hetkellä kuudesta jäsenestä. Paimenten lisäksi seurakunnassamme on kolme seurakuntapalvelijaa.

Tommi Matikka, paimen, seurakunnan johtaja

Tommi on naimisissa Marian kanssa ja heillä on neljä lasta.
Hän on ollut mukana Kotikirkossa melkein alusta saakka ja omaa vakaan luonteen ja kyvyn opettaa evankeliumin Hyviä Uutisia syvällisesti Raamatun pohjalta.

Tommi on koulutukseltaan kuvataiteilija. Hänen estetiikan ja filosofian opintonsa Helsingin Yliopistossa ovat vielä kesken.
Lisäksi Tommi opiskelee teologiaa Union School of Theologyssa (Wales), opetuksen järjestää Suomessa Agricola Teologinen Instituutti.
Vapaa-ajan Tommi viettää perheensä kanssa, lukien ja muuten kulttuuria harrastaen.

Mikko Sivonen, paimen

Mikko on naimisissa Heidin kanssa ja heillä on neljä lasta.
He ovat olleet yhdessä perustamassa seurakuntaa 2008. Sivoset ovat toimineet International Mission Board:n (IMB) lähetystyöntekijöinä vuodesta 2006.
Mikko opettaa myös Agricola Teologisessa Instituutissa.

Hän on opiskellut Yhdysvalloissa ja on koulutukseltaan kauppatieteen kandidaatti (Helsingin kauppakorkeakoulu) ja teologian tohtori (Golden Gate Baptist Theological Seminary sekä Helsingin Yliopisto).
Tohtorin väitöksessään Mikko on käsitellyt Paavalin kirkkaus-tematiikkaa.
Mikko nauttii liikunnasta, urheilusta sekä lukemisesta.

Tuomas Toppila, paimenharjoittelija

Tuomas on teologian oppilas (Whitefield Theological College & Seminary). Hän on naimisissa Reetan kanssa ja heillä on yksi tytär.
Tuomaksella on halu palvella Jumalan seurakuntaa opettaen Sanaa selkeällä, oikealla ja ymmärrettävällä tavalla.

Jorma Pihkala, vieraileva saarnaaja, mentori

Jorma on naimisissa oleva seitsemän aikuisen lapsen isä.
Hän toimii seurakunnassamme paimenmentorina tuoden näkemystä ja viisautta opettamalla sanaa systemaattisesti ja jakamalla vuosikymmenten tuomaa kokemustaan.
Jorma on pitkän linjan Japanin lähetystyöntekijä sekä seurakunnan istuttaja.

Hannu Sehm, seurakuntapalvelija

Hannu on naimisissa, kahden pojan isä, sekä IT-työntekijä. Hän palvelee lahjoillaan seurakuntaa monissa käytännön asioissa.
Hän tykkää myös haastaa vallalla olevia näkemyksiä Raamatun valossa.
Hannu vastaa seurakuntamme talonmiehen töistä sekä poikakerhon toiminnasta.

Juha Rantala, seurakuntapalvelija

päivitetään pian.