kuva: Kotikirkon palvelutiimi 2017 – Mikko, Juha, Hannu, Tommi, Tuomas ja Jorma

Seurakuntamme palvelutiimi

Seurakuntamme palvelutiimi muodostuu tällä hetkellä kuudesta jäsenestä. Paimenten lisäksi seurakunnassamme on kolme seurakuntapalvelijaa.

Tommi Matikka, paimen, seurakunnan johtaja

Tommi on naimisissa Marian kanssa ja heillä on neljä lasta.
Hän on ollut mukana Kotikirkossa melkein alusta saakka ja omaa vakaan luonteen ja kyvyn opettaa evankeliumin Hyviä Uutisia syvällisesti Raamatun pohjalta.

Tommi on koulutukseltaan kuvataiteilija (AMK). Hänen estetiikan ja filosofian opintonsa Helsingin Yliopistossa ovat vielä kesken (Estetiikka).
Lisäksi Tommi suorittaa teologian maisterintutkintoa Union School of Theologyssa (UNION), etäopetuksen järjestää Suomessa Agricola Teologinen Instituutti (ATI).
Vapaa-ajan Tommi viettää perheensä kanssa, lukien ja muuten kulttuuria harrastaen.

Tuomas Toppila, paimen

Tuomas viimeistelee teologian maisterin tutkintoa Whitefield Theological College & Seminaryssa (Whitefield). Hän on naimisissa Reetan kanssa ja heillä on yksi tytär.
Tuomaksella on paimenen luonne ja lisäksi lahja opettaa Sanaa selkeällä, oikealla ja ymmärrettävällä tavalla.

Raimo Survo, paimenharjoittelija

Raimo opiskelee Agricola Teologisessa Instituutissa (ATI) ja tekee työharjoitteluaan Espoon Kotikirkossa. Hänellä on palveluhaluinen sydän ja kykyä monipuoliseen Kristuksen seurakunnan rakentamiseen. Raimo vastaa tällä hetkellä erityisesti musiikista.
Raimon on naimisissa Annemarin kanssa ja heillä on pieni tytär.

Hannu Sehm, seurakuntapalvelija

Hannu on naimisissa, kahden pojan isä, sekä IT-työntekijä. Hän palvelee lahjoillaan seurakuntaa monissa käytännön asioissa.
Hän tykkää myös haastaa vallalla olevia näkemyksiä Raamatun valossa.
Hannu vastaa seurakuntamme talonmiehen töistä, rahastonhoidosta sekä Jalohaukat-poikatyöstä.

Juha Rantala, seurakuntapalvelija

Juha on naimisissa oleva kolmen aikuisen lapsen isä, joka työskentelee vähittäiskaupan alalla.
Juha on kiinnostunut siitä, mitä tarkoittaa olla kristitty mies ja johtaja tässä maailmassa.
Hän vastaa mm. seurakunnan kokoontumisien järjestelyistä, miestentoiminnasta sekä Jalohaukat-poikatyöstä.

Jouko Suomela, seurakuntapalvelija

Jouko on naimissa oleva kolmen lapsen isä, joka palvelee seurakunnassamme mm. opettamalla ja järjestämällä kotipiirejä.
Koulutukseltaan Jouko on teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto).

Lisäksi seurakunnalle erityisen rakkaita palvelijoita ovat seurakunnan istuttaja ja pitkäaikainen paimen Mikko Sivonen, sekä paimenmentori ja saarnaaja Jorma Pihkala.

Mikko Sivonen, seurakunnan istuttaja

10 vuoden seurakunnan istutusprosessin ja seurakuntaa rikastuttaneen paimenuuden päätteeksi Mikko on astunut pois paimenen roolista syksyllä 2019.

Mikko on naimisissa Heidin kanssa ja heillä on viisi lasta. Sivoset ovat toimineet International Mission Board:n (IMB) lähetystyöntekijöinä vuodesta 2006.
Mikko opettaa myös Agricola Teologisessa Instituutissa (ATI).

Hän on opiskellut Yhdysvalloissa ja on koulutukseltaan kauppatieteen kandidaatti (Helsingin kauppakorkeakoulu), teologian maisteri (Golden Gate Baptist Theological Seminary) ja teologian tohtori (Helsingin yliopisto). Tohtorin väitöksessään Mikko on käsitellyt Paavalin kirkkaus-tematiikkaa: linkki väitöskirjaan.
Mikko nauttii liikunnasta, urheilusta sekä lukemisesta.

Jorma Pihkala, vieraileva saarnaaja, mentori

Jorma on naimisissa oleva seitsemän aikuisen lapsen isä.
Hän on toiminut seurakunnassamme useamman vuoden paimenmentorina tuoden näkemystä ja viisautta opettamalla sanaa systemaattisesti ja jakamalla vuosikymmenten tuomaa kokemustaan.
Jorman kirjoittamiin teoksiin kuuluu mm. Vapahtajan sylissä (Uusi Tie).
Jorma on pitkän linjan Japanin lähetystyöntekijä sekä seurakunnan istuttaja.